Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.Over Cozz

Over Cozz

Cozz is een 100% Hollands jong wonen lifestyle merk. De vrolijke patronen, uitbundige kleuren weerspiegelen de Hollandse oorsprong van het merk en zijn kenmerkend voor Cozz. Door het slimme gebruik van herhaling in patronen/dessins en kleuren zijn alle producten uniek, maar toch perfect met elkaar te combineren.

Alle Cozz-producten zijn zó ontworpen dat bij gebruik ervan een glimlach op je gezicht verschijnt. Vrolijk, uitbundig en 100% Hollands. Dat is Cozz!

Cozz biedt een brede collectie, die naast behang en decoratie kussens ook bestaat uit kant & klaar gordijnen, servies, bed & bad textiel en tafelzeil.

Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen én inspireren door Cozz. En kom snel 'ns terug of schrijf je in op onze e-mailnieuwsbrief, want de Cozz-collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten!

Cozz is o.a. verkrijgbaar bij de betere behang en gordijnspeciaalzaken, beddenspeciaalzaken en linnenshops.

Cozz –X- AS Creation –X- Indes Fuggerhaus

Wij zijn blij met de unieke samenwerking met één van de grootste behangfabrikanten van Europa namelijk AS Creation Gummersbach en AS Creation Nederland.

Het Cozz behang geproduceerd bij AS Creation heeft het FSC Trademark en met grote zorg vervaardigd van duurzame en gerecyclede materialen en is geheel PHTHALATE vrij zonder schadelijke stoffen, kindvriendelijk, eco vriendelijk.  Kleurechtheid met het A+ label en is afneembaar.

Naast de behang collectie heeft Cozz unieke, persoonlijke en originele wandposters ontwikkeld die gepersonaliseerd kunnen worden!

Bovenstaande collaborations hebben er voor gezorgd dat we naast een uitgebreide behang collectie ook een passende kant en klaar collectie gordijnen en decoratiekussens bij Indes Fuggerhaus hebben kunnen ontwikkelen.

Enjoy and have a good time!