Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.Klachten & Retourneren 

Retourzending

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 werkdagen. In deze periode heb je een herroepingsrecht en dit betekent dat je de mogelijkheid hebt de artikelen zonder opgave van reden te retourneren, mits ongebruikt, voorzien van originele verpakking en labels/kaartjes. 

Meld je retourzending vooraf aan via info@cozz.nl. Vermeld in deze e-mail je naam  (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour. Je krijgt dan van Cozz een retournummer voor het pakket waarna het retour gezonden kan worden. Vergeet ook niet je naam en retournummer op het retourpakket  te vermelden.

Na ontvangst door ons van de retour gestuurde artikelen storten wij het overgemaakte bedrag zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 30 dagen terug op de door jou aangegeven bank- of girorekening. Bij retourzendingen zijn de kosten die hiervoor gemaakt moeten worden voor eigen rekening. Ruil je het artikel voor een andere kleur, maat, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Als je een verkeerd artikel, een artikel met een fout of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, kun je het artikel of de bestelling ongebruikt en onbeschadigd, voorzien van de originele verpakking en labels/kaartjes binnen 14 dagen aan Cozz retourneren. Cozz betaalt in dat geval uiteraard wel de retourkosten. Cozz zal in het geval van een artikel met een fout (weeffout, verkleuring etc.) het bestelde artikel vervangen en kosteloos verzenden.

Reclamatie en consumentenbescherming

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van Cozz, aarzel dan niet te mailen naar info@cozz.nl.

Mocht je een klacht hebben over een geleverd artikel, stuur dan binnen 14 werkdagen nadat het gebrek zich heeft geopenbaard, of  jij daar redelijkerwijs kennis van hebt kunnen nemen, een mail.

Cozz zal eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant op de best mogelijke manier proberen op te lossen. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd mailen: info@cozz.nl