Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.



Disclaimer

Bij het gebruik van onze website, bent u gebonden aan de volgende gebruiksvoorwaarden. Door het gebruik van deze website wordt u geacht van deze gebruiksvoorwaarden kennis te hebben genomen en deze te hebben aanvaard.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

COZZ heeft haar website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. COZZ is niet aansprakelijk voor enige schade welke is of kan ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op deze website.

Elk gebruik dat u maakt van de informatie op onze website komt voor uw eigen risico.

De informatie die u ter beschikking wordt gesteld mag uitsluitend voor eigen doeleinden worden gebruikt. Het is niet toegestaan deze informatie te gebruiken voor andere doeleinden, in het bijzonder de commerciële exploitatie van deze informatie.

Voor zover onze website hyperlinks bevat naar andere websites, staat COZZ niet garant voor de beschikbaarheid van deze websites noch is zij verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.