Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

 • Stof / gordijnen "Jipsy" Rood/roze
  Om je Cozz interieur compleet te maken. Kleurrijke en vrolijke Cozz stoffen zijn verkrijgbaar per strekkende meter en zijn 140 cm. breed. Prachtige kwaliteit, niet alleen geschikt voor het maken van gordijnen vanwege de goede lichtechtheden, maar ook voor vouwgordijnen, meubelstoffering, kussens, tafellopers/kleden en heel veel meer. De stoffen van Cozz zijn verkrijgbaar per strekkende meter en kunnen niet retour of geruild worden! Stofbreedte circa 140 cm Materiaal: 50% katoen - 50% polyester satijnbinding. Wasbaar op 40 graden. Rapporthoogte: 64 cm.

  Stof / gordijnen "Jipsy" Rood/roze

  € 19,95
 • Stof / Gordijnen "Jod" Rood/oranje/groen/roze
  Om je Cozz interieur compleet te maken. Kleurrijke en vrolijke Cozz stoffen zijn verkrijgbaar per strekkende meter en zijn 140 cm breed. Prachtige kwaliteit, niet alleen geschikt voor het maken van gordijnen vanwege de goede lichtechtheden, maar ook voor vouwgordijnen, meubelstoffering, kussens, tafellopers/kleden en heel veel meer. De stoffen van Cozz zijn verkrijgbaar per strekkende meter en kunnen niet retour of geruild worden! Stofbreedte circa 140 cm Materiaal: 100% katoen. Wasbaar op 40 graden. Rapporthoogte: 64 cm.

  Stof / Gordijnen "Jod" Rood/oranje/groen/roze

  € 21,95
 • Stof / Gordijnen "Pat" Rood/oranje/groen/roze
  Om je Cozz interieur compleet te maken. Kleurrijke en vrolijke Cozz stoffen zijn verkrijgbaar per strekkende meter en zijn 140 cm. breed. Prachtige kwaliteit, niet alleen geschikt voor het maken van gordijnen vanwege de goede lichtechtheden, maar ook voor vouwgordijnen, meubelstoffering, kussens, tafellopers/kleden en heel veel meer. De stoffen van Cozz zijn verkrijgbaar per strekkende meter en kunnen niet retour of geruild worden! Stofbreedte circa 140 cm Materiaal: 100% katoen. Wasbaar op 40 graden. Rapporthoogte: 64 cm.

  Stof / Gordijnen "Pat" Rood/oranje/groen/roze

  € 21,95
 • Stof / Gordijnen "Tup" Rood/oranje/groen/roze
  Om je Cozz interieur compleet te maken. Kleurrijke en vrolijke Cozz gordijnstoffen zijn verkrijgbaar per strekkende meter en zijn 140 cm. breed. Prachtige semi transparante batistkwaliteit, geschikt voor het maken van gordijnen, vanwege de goede lichtechtheden. De stoffen van Cozz zijn verkrijgbaar per strekkende meter en kunnen niet retour of geruild worden! Stofbreedte circa 140 cm Materiaal:100% katoen. Wasbaar op 40 graden. Rapporthoogte: 64 cm.

  Stof / Gordijnen "Tup" Rood/oranje/groen/roze

  € 15,95
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)